- Berichten
- 695
Hoi hoi..
Gister dag 2 van de bbqgolf.. ( soort hitte golf alleen dan met bbq van de "Buren" Minstens 5 dagen, Minstens 2x low en slow)
Iberico ribvingers.. dit was ook de eerste keer voor dus ben benieuwd.
Dit zijn ze dan..
Deze voorzien van een homemade rubje..
En met een blokje kers op de wga bij een graadje of 150
Hier was die lekker aan het roken..
Deze mag niet ontbreken
3 kwartiertjes later.
Mooi kleurtje..tijd om te draaien..
Achter af gezien was dit ook een mooi moment geweest om in te pakken..
Een half uurtje later.. weer ff kijken..
Even prikken..ja hoor boter zacht..
En dan op een bordje met home made bbq saus en een drupje mayo
Heerlijk gegeten..dit gaat er vaker komen.
Denk wat kleur.. net op het randje, gelukkig niet bitter of krokant.. inpakken zou uitkomst kunnen bieden.
Dank voor het lezen
Gister dag 2 van de bbqgolf.. ( soort hitte golf alleen dan met bbq van de "Buren" Minstens 5 dagen, Minstens 2x low en slow)
Iberico ribvingers.. dit was ook de eerste keer voor dus ben benieuwd.
Dit zijn ze dan..
Deze voorzien van een homemade rubje..
En met een blokje kers op de wga bij een graadje of 150
Hier was die lekker aan het roken..
Deze mag niet ontbreken
3 kwartiertjes later.
Mooi kleurtje..tijd om te draaien..
Achter af gezien was dit ook een mooi moment geweest om in te pakken..
Een half uurtje later.. weer ff kijken..
Even prikken..ja hoor boter zacht..
En dan op een bordje met home made bbq saus en een drupje mayo
Heerlijk gegeten..dit gaat er vaker komen.
Denk wat kleur.. net op het randje, gelukkig niet bitter of krokant.. inpakken zou uitkomst kunnen bieden.
Dank voor het lezen