Robbie
Kooltjesharker
- Berichten
- 164
Via de website van Noskos de Iberico rib fingers gezien en wilde die wel ff maken samen met de Sea side smoker colslaw.
Lekker alles marineren, vooraf de colslaw gemaakt. Q op 150 en anderhalf uur gaan als een banaan. Eenmaal op de Q had ik toch een raar gevoel. Ging het te hard of juist niet? Normaal duurt het iets langer voordat de Q naar 150 gaat.
Ik heb een digitale meter maar dacht die toch niet nodig te hebben (Wrong). De meter op de Q wees 40 graden lager aan dat het daadwerkelijk was
. Ze waren nog net niet aangebrand zullen we maar zeggen
. Volgende keer mijn voorgevoel maar volgen en controleren. Meten is weten
. En morgen als de Q is afgekoeld de meter even calibreren.
Omdat ik mij totaal niet schaam voor dit foutje, hierbij toch de foto's. Colslaw (met spitskool) was heerlijk b.t.w.
Lekker alles marineren, vooraf de colslaw gemaakt. Q op 150 en anderhalf uur gaan als een banaan. Eenmaal op de Q had ik toch een raar gevoel. Ging het te hard of juist niet? Normaal duurt het iets langer voordat de Q naar 150 gaat.
Ik heb een digitale meter maar dacht die toch niet nodig te hebben (Wrong). De meter op de Q wees 40 graden lager aan dat het daadwerkelijk was



Omdat ik mij totaal niet schaam voor dit foutje, hierbij toch de foto's. Colslaw (met spitskool) was heerlijk b.t.w.
