BasBQ
Beef en Steak

Iberico filet voor vanavond

Smoke

Sprokkelaar
Berichten
28
BBQ genoten

De vrieze moet leeg. Daarom heb ik een iberico filet ontdooit voor vanavond op de BBQ.

Heb je een suggestie voor een goed recept? :)


Bedankt!
Smoke
 
Pezo, normaal gesproken leg ik een Iberico filet een nachtje in een Brine. en dan voor het bereiden alleen wat vers gemalen Zwarte Peper
Heeft zoveel smaak van zichzelf dat heeft niet veel meer nodig
 
En niet te ver doorgaren dat is doodzonde, ga tussen de 56 en 60 graden Celsius kerntemperatuur zitten.
Wel een intitial sear of een end sear geven natuurlijk
 
Pezo, normaal gesproken leg ik een Iberico filet een nachtje in een Brine. en dan voor het bereiden alleen wat vers gemalen Zwarte Peper
Heeft zoveel smaak van zichzelf dat heeft niet veel meer nodig
Klinkt goed, ik ga het een dagje uitstellen.
Kun je je brine recept delen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan