- Berichten
- 33
Gisteren was het zover. Ik had nog drie ribben in de vriezer liggen van de Sligro. (DeRaza ibérico)
Twee verpakkingen opengemaakt, niets aan de hand.
De derde.... Ja hoor, berenvlees. Eén ieder die het weleens heeft geroken weet meteen wat ik bedoel.
Het ruikt precies naar een varkensstal!
Dit is dus de DERDE keer dat mij dit overkomt bij de Sligro Breda. Vorige keer nog met ribfingers.
Ik ga er vanaf nu niet meer naar toe voor varkensvlees. Iets met een ezel en stoten?
Daar gaat dus je voornemen om lekkere ribbetjes te gaan maken. Dus hup, naar de slager en wat extra ribs bijhalen.
Hieronder de foto's en is het uiteindelijk nog goed gekomen.
Het is een 2-2-1 methode geworden op 120°.
Na een paar uurtjes marineren op de Q.
Vandaag was het eikenhout:
Insmeersel met daaronder 4 grote aardappelen die liggen te poffen.
Tijd voor een flink Kasteeltje
Kolfje erbij maken:
Uiteindelijk heerlijk gesmuld:
Twee verpakkingen opengemaakt, niets aan de hand.
De derde.... Ja hoor, berenvlees. Eén ieder die het weleens heeft geroken weet meteen wat ik bedoel.
Het ruikt precies naar een varkensstal!
Dit is dus de DERDE keer dat mij dit overkomt bij de Sligro Breda. Vorige keer nog met ribfingers.
Ik ga er vanaf nu niet meer naar toe voor varkensvlees. Iets met een ezel en stoten?
Daar gaat dus je voornemen om lekkere ribbetjes te gaan maken. Dus hup, naar de slager en wat extra ribs bijhalen.
Hieronder de foto's en is het uiteindelijk nog goed gekomen.
Het is een 2-2-1 methode geworden op 120°.
Na een paar uurtjes marineren op de Q.
Vandaag was het eikenhout:
Insmeersel met daaronder 4 grote aardappelen die liggen te poffen.
Tijd voor een flink Kasteeltje

Kolfje erbij maken:
Uiteindelijk heerlijk gesmuld: