- Berichten
- 522
Dus vandaag maar weer eens lekkere ribben op de Joe! 3 stuks, want we krijgen bezoek.
Gisteravond lekker voorbereid. Wat overtollig vet weg gesneden en goed gerubt.
2 stuks met de "Sweet & Savory" van Blues Hog
En 1 voor de avontuurlijke eter (ikke dus) met de "Ghost Chili Rub" van Not Just BBQ.
Rond een uur of 12 de vlam in de Q gedaan. Iets later dan ik had gewild maarja, druk druk druk.
Uurtje of 3 in een rekje in de bbq gehad met 2 blokjes appelhout, op 110 graden.
De ghost chilli ribs netjes op een afstandje van de zoetere broeders.
Ze liggen nu lekker ingepakt in hun jasje van alu folie. De 2 zoetere met wat honing/ketjap/boter en een scheutje appelazijn. De pittige met alleen een klein klontje boter en een paar klodders "California style hot sauce" bbq saus van Grate Goods
De spicy variant gaat verder niet gemopt worden nadat hij uit zn jasje komt, zodat ie mooi indroogt. De andere zullen met wat honing ketjap saus worden gebezemt.
Wordt vervolgd
Gisteravond lekker voorbereid. Wat overtollig vet weg gesneden en goed gerubt.
2 stuks met de "Sweet & Savory" van Blues Hog
En 1 voor de avontuurlijke eter (ikke dus) met de "Ghost Chili Rub" van Not Just BBQ.
Rond een uur of 12 de vlam in de Q gedaan. Iets later dan ik had gewild maarja, druk druk druk.
Uurtje of 3 in een rekje in de bbq gehad met 2 blokjes appelhout, op 110 graden.
De ghost chilli ribs netjes op een afstandje van de zoetere broeders.
Ze liggen nu lekker ingepakt in hun jasje van alu folie. De 2 zoetere met wat honing/ketjap/boter en een scheutje appelazijn. De pittige met alleen een klein klontje boter en een paar klodders "California style hot sauce" bbq saus van Grate Goods
De spicy variant gaat verder niet gemopt worden nadat hij uit zn jasje komt, zodat ie mooi indroogt. De andere zullen met wat honing ketjap saus worden gebezemt.
Wordt vervolgd
