Beef en Steak

Houtskool vochtig?

Ik heb recentelijk nog een 2 zakken marabu en een zak quebrecho van Welkoop in zowel de W57 als de BGE op gestookt. Geen problemen mee.
Bewaar eea altijd in de garage, vrij van de vloer.
De "werkvoorraden" zitten uitgesorteerd in afgesloten emmers en staan altijd droog onder het tuinhuisje.

Advies, sorteer je stukken ff uit, en laat het lekker in de zon drogen.

Succes.
@Peter64 : bij de Quebracho geen "petroleumgeur" ? Ik vond hem altijd beter werken dan de marabu die nogal wilde vonken op high en fast maar de lucht was niet top de laatste zak...
 
@Peter64 : bij de Quebracho geen "petroleumgeur" ? Ik vond hem altijd beter werken dan de marabu die nogal wilde vonken op high en fast maar de lucht was niet top de laatste zak...
@Cherrywood Niet echt waar genomen. Die marabu vonkte hier ook. Stookte die meestal in de Weber.
 
De White quebracho heb ik ook van Welkoop.
Geeft steeds een zwarte bark bij low and slow.
Die koop ik niet meer.
De Marabu is beter voor mij.
Maar inderdaad iets lastiger aan te steken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan