- Berichten
- 7.250
Beste BBQ-Vrienden!
Als winnaar van de vorige maand - wij maakten die zalige Pavlova waar iedereen het nog weken lang over had - hadden we natuurlijk een piepklein mentaal voordeel door het recht om het nieuwe onderwerp te mogen kiezen... het werd hout en vlammen.
We gingen een mooi gerecht neerzetten, een Italiaanse klassieker, de porchetta!
Dus we staken de Weber met grillspit aan en maakten er samen een feestje van!
En feest vraagt om een mooi passend bier:
Normaal zijn we erg uitvoerig in onze beschrijvingen en geven we graag volledige recepturen... deze keer echter maken we je graag attent op het Barbecue Magazine van Opper-Keurslager Henry Harzevoort dat voorjaar 2018 zal verschijnen. The Foodporn Factory heeft daar een prachtig artikel met veel foto's en het volledige recept. Dus ga voor de slager liggen in je slaapzak en zorg dat je dat Magazine bemachtigd!
Nou nog ??n tipje van de sluier dan...
In de hoop jullie (nog even) te inspireren voor deelname,
Groeten en bedankt voor het kijken!
Als winnaar van de vorige maand - wij maakten die zalige Pavlova waar iedereen het nog weken lang over had - hadden we natuurlijk een piepklein mentaal voordeel door het recht om het nieuwe onderwerp te mogen kiezen... het werd hout en vlammen.
We gingen een mooi gerecht neerzetten, een Italiaanse klassieker, de porchetta!

Dus we staken de Weber met grillspit aan en maakten er samen een feestje van!

En feest vraagt om een mooi passend bier:

Normaal zijn we erg uitvoerig in onze beschrijvingen en geven we graag volledige recepturen... deze keer echter maken we je graag attent op het Barbecue Magazine van Opper-Keurslager Henry Harzevoort dat voorjaar 2018 zal verschijnen. The Foodporn Factory heeft daar een prachtig artikel met veel foto's en het volledige recept. Dus ga voor de slager liggen in je slaapzak en zorg dat je dat Magazine bemachtigd!
Nou nog ??n tipje van de sluier dan...


In de hoop jullie (nog even) te inspireren voor deelname,
Groeten en bedankt voor het kijken!