- Berichten
- 502
Ik haal mijn vlees regelmatig bij de groothandel.
Daar staat op de Amerikaanse stukken vaak een houdbaarheid van enkele maanden.
Komt dat doordat het vacuum is getrokken?
Of ligt dat aan de temperatuur?
(vaak zit dat dicht tegen het 0 punt aan)
Als ik dat zelf wil bewaren durf ik dat wel een weekje aan, maar hoe zit dat als ik het een maand wil bewaren?
Kan dat gewoon bij 4-5 graden in de koelkast? (of buiten.....zucht)
Wanneer blijft het lekkerder.
Nu schoonmaken en vriezer in, of toch gewoon zo bewaren?
Volgens verpakking houdbaar tot medio mei, maar al geslacht medio januari
Het gaat om sucade, bavette en staartstuk
Daar staat op de Amerikaanse stukken vaak een houdbaarheid van enkele maanden.
Komt dat doordat het vacuum is getrokken?
Of ligt dat aan de temperatuur?
(vaak zit dat dicht tegen het 0 punt aan)
Als ik dat zelf wil bewaren durf ik dat wel een weekje aan, maar hoe zit dat als ik het een maand wil bewaren?
Kan dat gewoon bij 4-5 graden in de koelkast? (of buiten.....zucht)
Wanneer blijft het lekkerder.
Nu schoonmaken en vriezer in, of toch gewoon zo bewaren?
Volgens verpakking houdbaar tot medio mei, maar al geslacht medio januari
Het gaat om sucade, bavette en staartstuk