Beef en Steak

Houdbaarheid (kokos)briketten

apart, kan het iets te maken hebben met de kwaliteit? dat het een beetje verdroogt cq ingedroogd is doordat ze bij de verwarming staan?
 
Oei dat was vast gezellig met die 'zwangere huismuts' erbij....  :-S
 
Sander72 zei:
Oei dat was vast gezellig met die 'zwangere huismuts' erbij....  :-S
.

Mjah niet dus... normale tijd van de kip is ruim verdubbeld door alle ellende eromheen..

@ Leo, geen idee of dat kan? Je zou toch zeggen hoe droger hoe beter?
 
ik heb ook geen idee, zate even hardop te denken
 
Vocht zou ik niet de schuld geven. Mijn schuur is echt vochtig en ik bewaar mn kokosbriketten van de sligro maanden zonder problemen met het branden te krijgen
 
Ik heb nog eens over mijn eigen kokosbrikettenprobleem zitten nadenken maar ik kan eigenlijk niet anders vaststellen dat we te maken hebben met een slechte batch. De samenstelling/persing is niet goed. Teveel vulstof en te weinig kokos.
Botte pech.
 
Bij mij is het ook maar 1 zak van de 4, maar wel toevallig de laatste... Wellicht dat het ook een slechte batch is geweest? Heb ze maar bewaard en zal ze door de andere heen mengen in de hoop dat ze toch hun werk doen.. Misschien voor de simpele burgers en worstjes.. Maar niet voor de PP etc..
 
Terug
Bovenaan Onderaan