mede fanatiekelingen,
Zoals verwacht heb ik een vraag met betrekking tot de houdbaarheid van zelf gemaakte bbq saus.
In meerdere recepten kom ik tegen deze max twee weken in de koeling te kunnen bewaren.
nu vraag ik me af hoe lang jullie deze bewaren, ik ben een purist en eet weinig saus dus blijft vaak langer staan.
bij de recepten maak je gebruik van allemaal producten waar conserveringsmiddelen in zitten en deze zijn dus langer houdbaar.
concreet is die twee weken rekbaar of niet wat is jullie advies of hoe gaan jullie hier mee om?
alvast bedankt!
Zoals verwacht heb ik een vraag met betrekking tot de houdbaarheid van zelf gemaakte bbq saus.
In meerdere recepten kom ik tegen deze max twee weken in de koeling te kunnen bewaren.
nu vraag ik me af hoe lang jullie deze bewaren, ik ben een purist en eet weinig saus dus blijft vaak langer staan.
bij de recepten maak je gebruik van allemaal producten waar conserveringsmiddelen in zitten en deze zijn dus langer houdbaar.
concreet is die twee weken rekbaar of niet wat is jullie advies of hoe gaan jullie hier mee om?
alvast bedankt!