- Berichten
- 5.314
Vermits we in België een lekker lang weekend hebben, dus vandaag maar weer BBQ. Deze keer 2 delen:
1. Homemade pasta:
Een tijdje terug liet mijn vrouw weten dat ze graag eens zelf pasta wilde maken. Vermits moederdag eraan kwam, had ik haar een pastatoestelletje gekocht en dat heeft ze vandaag dan voor de eerste keer gebruikt. Schrik dat het ging mislukken, maar het ging gelijk niks.
2. Rookplankje:
Voordat ik commentaar krijg dat het geen plankje van het genootschap is, kan ik zeggen dat ik ze wel heb hoor. Maar deze plankjes zijn op vraag getest. We werken op het werk met een vaste houtleverancier en een tijdje terug hing ik met de zoon van daar aan de lijn en het ging over BBQ. Toen ik begon over zaken op een ceder rookplankje, wilde hij mij eens een plezier doen om wat plankjes te bezorgen. Maar ... deze zijn 15mm dik. Ze hebben daar enkel in gamma wat er nodig is voor de verkoop en wij plaatsen dus regelmatig planchetten in ceder en dus hebben zij die planken van 15mm dikte en 15cm breed (met tand groef). Hij ging ze mij 15 x 30cm maken, maar kreeg ze van de week 10 x 30cm omdat die tand groef er nog af was. Beetje smal dus
Ik zelf twijfelde of het wat zou worden omdat ze zo dik zijn, maar uiteindelijk deden deze plankjes perfect wat ze moesten doen. Het recept spreekt van 8-10minuten, maar het duurde echt wel nog een stuk langer. Dus vraag me af of de dikte van het plankje daar voor iets tussen zat.
Die bonbons was nu de 2de keer dat ik ze maakte en ze waren weer overheerlijk. Vorige keer was het voorgerecht, maar vandaag besloten om ze als hoofdgerecht te nuttigen, samen met de zelfgemaakte pasta. De pasta was dus eveneens perfect. Dat toestel gaat nu heel vaak gebruikt worden door de misses. Is ook veel lekkerder dan die industriële pasta uit de pakjes.
1. Homemade pasta:
Een tijdje terug liet mijn vrouw weten dat ze graag eens zelf pasta wilde maken. Vermits moederdag eraan kwam, had ik haar een pastatoestelletje gekocht en dat heeft ze vandaag dan voor de eerste keer gebruikt. Schrik dat het ging mislukken, maar het ging gelijk niks.
2. Rookplankje:
Voordat ik commentaar krijg dat het geen plankje van het genootschap is, kan ik zeggen dat ik ze wel heb hoor. Maar deze plankjes zijn op vraag getest. We werken op het werk met een vaste houtleverancier en een tijdje terug hing ik met de zoon van daar aan de lijn en het ging over BBQ. Toen ik begon over zaken op een ceder rookplankje, wilde hij mij eens een plezier doen om wat plankjes te bezorgen. Maar ... deze zijn 15mm dik. Ze hebben daar enkel in gamma wat er nodig is voor de verkoop en wij plaatsen dus regelmatig planchetten in ceder en dus hebben zij die planken van 15mm dikte en 15cm breed (met tand groef). Hij ging ze mij 15 x 30cm maken, maar kreeg ze van de week 10 x 30cm omdat die tand groef er nog af was. Beetje smal dus
![ROFL :ROFLMAO: :ROFLMAO:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Die bonbons was nu de 2de keer dat ik ze maakte en ze waren weer overheerlijk. Vorige keer was het voorgerecht, maar vandaag besloten om ze als hoofdgerecht te nuttigen, samen met de zelfgemaakte pasta. De pasta was dus eveneens perfect. Dat toestel gaat nu heel vaak gebruikt worden door de misses. Is ook veel lekkerder dan die industriële pasta uit de pakjes.