BasBQ
Beef en Steak

Hollands varken buikribbels

 

Japo

Sprokkelaar
Berichten
46
Vandaag Hollands Varken ribbels geprobeerd, met als leidraad de saus, spray en rub van Jort met de 3-2-1-methode.

5b3bae965fcc98fc8eb6c60ae0f1d7ff.jpg


0953b384052f0d59f2d72b88cebf9331.jpg


92962749354a72e943168b96674d7f68.jpg


3448fc841e1d34987c5d0511a7e751ab.jpg


059e8523546213c7e8ba84cb54a87833.jpg


6835c7035519f1daeb4b8c64f8cb81d5.jpg


a66de8660b9712a5860e2f5999ba7681.jpg
 
Mooi teruggetrokken op het bot. Had ook gesmaakt zie ik al. Mooie opmaak en presentatie
 
Ceriel zei:
Ziet er goed uit!
Wat vond je er zelf van?

Uitstekend gelukt, gasten vonden het ook heerlijk; "lekkerste ribs die ik ooit op heb!" zeiden ze...

Ik had er drie gekocht, achteraf spijt dat ik die derde ook niet bereid heb, want die was ook nog op gegaan.

De derde ligt in de vriezer, bij deze wil ik proberen of ik een ietwat krokanter korstje kan cre?eren... tips?
 
Wow! Heel erg mooie ribs!
 
Smeinkie zei:
Heerlijk!! B-)

En hoe ging het op de primo?

Dat was een (ovaal) eitje! Temperatuur was zeer constant ondanks de wat kleinere kolen tussendoor.
Ik vind de kwaliteit qua grote van de eerste zak Black Ranch Kuba tegenvallen, ontzettend veel kleine stukken. Ben benieuwd wat de andere zakken gaan brengen, Dammers en Argentina...
 
Wat een heerlijke ribs
 
Lekker!
 
Lekker hoor !
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan