Beef en Steak

Hoi

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Rayke
  • Startdatum Startdatum

Rayke

Tondelzoeker
Berichten
7
Hoi leden,

Ik heb mij van de week aangemeld.
Ik ben Raymond, 41jaar en woon in Heerlen.
Sinds vandaag eigenaar van een Barilo 2.0. Mijn oude bbq is afgelopen winter overleden. Met deze nieuwe upgrade wil ik ook mijn grill skills upgraden. Ik hoop hier dan ook veel nuttige info te kunnen vergaren.
Groetjes Raymond
 
Raymond, welkom op het Genootschap en veel plezier met je nieuwe bbq.
 
Welkom Raymond
 
Hoi Raymond, welkom bij het Genootschap,
Als ik zo naar foto's en tekeningen kijk van de Barilo 2.0 hebben ze bij de 2.0 tov, het vorige model goed naar ons geluisterd :);) en het luchtmanagement sterk verbeterd. De onderste luchtinlaat verlaagd en van de zijkant naar voren gebracht, en sleufgaten in de asbak zodat de lucht via de onderzijde door de sleuven in de asbak van onderen door het kolenrooster en zo langs de kolen kan stromen.
Ben benieuwd hoe dat in de praktijk uitpakt.
 
Welkom Raymond!

Ben benieuwd waar als eerste op die nieuwe Barilo van je gaat!
 
Hoi, dankjewel voor jullie warme welkom.
@Ewald , ik ben niet bekend met de 1.0 versie, maar de 2.0 is precies hoe jij hem beschrijft.
@Veluwse Bob , dat is een hele goede vraag, dat weet ik zelf ook nog niet zeker, maar dat wordt waarschijnlijk een paar worstjes voor de kinderen 😂 , een 7 en 2 jarige hebben nog niet zoveel geduld😄
 
Ha Raymond, welkom.
 
Terug
Bovenaan Onderaan