Naam is Suus, ik mag erg graag koken, en heb een eigen moestuin en ben in het bezit van een kas. De moestuin staat mudjevol met aardappelen, groenten, pompoenen, bonen, bieten, mais en ga zo maar door. Mijn kas staat vol pepers, paprika's, tomaten, komkommers en basilicum ( de geur van basilicum in een warme kas is onvergetelijk)
Ik houd erg van koken, en ben al een poos in het bezit van een Weber one touch premium, en een smokey Joe. Ik maak hier nog bij lange na niet genoeg gebruik van heb ik al wel gezien in de topics die ik tot nu toe gelezen heb. Ik was echter op zoek naar een manier om mijn jalapeno's te roken om er chipotle van te maken en toen kwam ik per ongeluk terecht bij iemand met een Big green egg.
En toen liep het uit de hand, want nu wil ik dus ook zo'n ei! Ik ga geen BGE aanschaffen nog, die aanschaf is me even te gortig , maar de keuze is gevallen op een goedkope variant om mee te beginnen, een Auplex XL. Deze zal vermoedelijk ergens deze week besteld worden.
Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.
Ik houd erg van koken, en ben al een poos in het bezit van een Weber one touch premium, en een smokey Joe. Ik maak hier nog bij lange na niet genoeg gebruik van heb ik al wel gezien in de topics die ik tot nu toe gelezen heb. Ik was echter op zoek naar een manier om mijn jalapeno's te roken om er chipotle van te maken en toen kwam ik per ongeluk terecht bij iemand met een Big green egg.
En toen liep het uit de hand, want nu wil ik dus ook zo'n ei! Ik ga geen BGE aanschaffen nog, die aanschaf is me even te gortig , maar de keuze is gevallen op een goedkope variant om mee te beginnen, een Auplex XL. Deze zal vermoedelijk ergens deze week besteld worden.
Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.