hoi allemaal,
zal me ook even voorstellen. was altijd een af en toe bbqer met van dit goedkope bbqs. Toen ooit een weber smokey joy gekocht. Omdat die te laag stond toen in een ikea keuken dingetje gezaagd. Die werd echter te warm en het hout vatte steeds vlam . Ooit 'tijdelijk' verhuisd naar schoonmoeder voor een bbq en daar staat ie nog steeds.
Sinds dit jaar eigenaar van een Weber Master Touch GBS E-5755. Daar het indirect bbq mee ontdekt en dat is wel een verademing. Geen zwarte speklappen meer en je vlees blijft lekker sappig. Vorige week voor het eerst een long en slow spareribje gedaan van 5 uur. Was even een gedoe om om een laag temperatuurtje te krijgen, maar weet intussen hoe dit werkt.
zal me ook even voorstellen. was altijd een af en toe bbqer met van dit goedkope bbqs. Toen ooit een weber smokey joy gekocht. Omdat die te laag stond toen in een ikea keuken dingetje gezaagd. Die werd echter te warm en het hout vatte steeds vlam . Ooit 'tijdelijk' verhuisd naar schoonmoeder voor een bbq en daar staat ie nog steeds.
Sinds dit jaar eigenaar van een Weber Master Touch GBS E-5755. Daar het indirect bbq mee ontdekt en dat is wel een verademing. Geen zwarte speklappen meer en je vlees blijft lekker sappig. Vorige week voor het eerst een long en slow spareribje gedaan van 5 uur. Was even een gedoe om om een laag temperatuurtje te krijgen, maar weet intussen hoe dit werkt.