hallo.....
ik heb sinds kort een WSM aangeschaft. mijn vraag is, als je een zalm warm wilt roken hoeveel briketten moet je dan in de WSM doen? ik deed dit hiervoor op een kettle 57. hiervoor gebruikte ik altijd 22 briketten om de gewenste 120 graden te halen. ik rook meestal stukken van 5 tot 6 ons de rooktijd voordat de zalm op 52 graden is, is dan meestal 45 minuten.
ik ben benieuwd hoeveel briketten ik in de WSM moet doen!!
ik heb sinds kort een WSM aangeschaft. mijn vraag is, als je een zalm warm wilt roken hoeveel briketten moet je dan in de WSM doen? ik deed dit hiervoor op een kettle 57. hiervoor gebruikte ik altijd 22 briketten om de gewenste 120 graden te halen. ik rook meestal stukken van 5 tot 6 ons de rooktijd voordat de zalm op 52 graden is, is dan meestal 45 minuten.
ik ben benieuwd hoeveel briketten ik in de WSM moet doen!!
. Alvast veel plezier met de WSM is echt een top BBQ! Wat ik altijd deed is gewoon helemaal vullen en aansteken met twee wokkels. Zodra je dan klaar bent met de BBQ lucht schuiven dicht dan gaat hij uit en hou je over wat je niet gebruikt.