Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat de probe betreft, waar je recht/schuin van boven prikt kun je toch ook het midden bepalen al dan niet onder een hoek?
Zo doe ik het bij de wedstrijden. Niks aan de hand. Trouwens de temperatuur is slechts een indicatie. Hoe de probe erin gaat bij brisket is veel belangrijker en zelfs leidend voor ons.
Ik maak verder nooit brisket maar prik regelmatig mijn probe ergens recht in. Als de punt maar min of meer in het midden zit. We hoeven niet op de maan te landen h?
Wat de probe betreft, waar je recht/schuin van boven prikt kun je toch ook het midden bepalen al dan niet onder een hoek?
Zo doe ik het bij de wedstrijden. Niks aan de hand. Trouwens de temperatuur is slechts een indicatie. Hoe de probe erin gaat bij brisket is veel belangrijker en zelfs leidend voor ons.
Ja Dennis, dank je de Koekoek, jij bent een zeer ervaren BBQ-er , er zijn hier genoeg mensen die dat (nog) niet zijn en die als ze de probe recht door of schuin naar beneden steken (foto met rode kruisje) zowat dwars door het vlees steken en de punt bijna aan de onderzijde erdoorheen komt.
Als ze het zo doen als ik aangeef gaat het altijd goed, hufterproef zou ik oneerbiedig kunnen zeggen.
Maar wat ik wil zeggen, het midden is het midden. En hoe de punt van je voeler daar komt maakt verder niet uit. Als je het midden niet kunt vinden is dat weer een heel ander verhaal
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.