- Berichten
- 688
Hallo allemaal,
Ik heb in mijn vriezer 2 hele stukken Ribeye liggen van elk +/- 1700 gr.
Volgende week krijg ik eters en dan wil ik 1 stuk op de BBQ gaan bereiden.
Bij de Hanos waar ik deze stukken heb gekocht zei de slager dat dit vlees zoveel smaak heeft dat peper en zout voldoende is en dat de kerntemperatuur 50 graden moet zijn en dan even laten rusten.
Mijn vraag is of iemand weet hoe lang dit op de BBQ moet garen totdat het de temperatuur van 50 gr heeft bereikt ?
Ik heb in mijn vriezer 2 hele stukken Ribeye liggen van elk +/- 1700 gr.
Volgende week krijg ik eters en dan wil ik 1 stuk op de BBQ gaan bereiden.
Bij de Hanos waar ik deze stukken heb gekocht zei de slager dat dit vlees zoveel smaak heeft dat peper en zout voldoende is en dat de kerntemperatuur 50 graden moet zijn en dan even laten rusten.
Mijn vraag is of iemand weet hoe lang dit op de BBQ moet garen totdat het de temperatuur van 50 gr heeft bereikt ?