BasBQ
Beef en Steak

Hoe komt de primo grill de winter door

 
 
 

dr3s

Vuurmaker
Berichten
54
Aangezien dit mijn eerste seizoen is op de primogrill en ik hem ook wil gebruiken tijdens de winter, vroeg ik me af hoe ik deze het beste kan 'opslaan'. De gril is ingebouwd in een tafel en vroeg me af of ik hem nog moet afdekken en zo ja met welk materiaal tijdens een mogelijke horrorwinter.

Kan het vilt ook aan elkaar vriezen bij kou en vocht en is dit te voorkomen.



0cc57dd80d6c49f26e618fb783e6c409.jpg
 
De mijne staat onder een afdak het hele jaar buiten zonder problemen.
 
Mijn ei staat onbeschermd buiten, niks aan de hand. Heb weleens gelezen dat er in de VS keramische BBQ's dichtgevroren waren, een aanmaakblokje brandend door de schoorsteen schijnt dit vrij vlot te verhelpen.
 
Inderdaad, bij vastgevroren vilt is een beetje vuur via schoorsteen of via het luchtschuifje onderin je oplossing.
Maar elke winter zie je weer prachtige foto's van eitjes met een mooi pak sneeuw er op, kan allemaal niet zo heel veel kwaad :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan