- Berichten
- 149
Nieuwe BBQ.
Wat glimt hij nog mooi:
Eerste vleesje:
Kinderen proberen een beetje lekker te krijgen.
Brootjes maken met deeg aan stok.
Daarna waren ze om zelfs de frikandellen moeten nu van de BBQ ipv snackbar.:-D
pizza op marmer:
Tweede keer waren ze beter (niet gebeurd)
veel ribbels elke keer iets anders (3-2-1)
Nog niet de super smaak te pakken:
MOINK ballen en Fatty's
Nu nog beter MOINK
Kippen vleugels en geitenkaas met spek:
Gevulde paprika (champignons warenal op , dus niet gebeurt):
BCC met funky chicken kruiden (mijn favoriet tot nu toe):
eind resultaat:
Is wel een tokkie waard of niet????? ;D
Daarnaast veel standaard werk.
Rolobanaan, karbonades, slavinken, frikandellen, kipfile, biefstuk, garnalen, annanas, enz enz.
Te vaak niet gebeurd
Nu net begonnen met een buikspek project:
Staat nu in de pekel.
Dit waren mijn eerste drie maanden op een echte BBQ.
Hiervoor alleen uit het stopcontact wezen knoeien.
Gedlukkig heb ik het licht/kolen gezien.
bedankt voor het kijken
Wat glimt hij nog mooi:

Eerste vleesje:

Kinderen proberen een beetje lekker te krijgen.
Brootjes maken met deeg aan stok.

Daarna waren ze om zelfs de frikandellen moeten nu van de BBQ ipv snackbar.:-D
pizza op marmer:


Tweede keer waren ze beter (niet gebeurd)
veel ribbels elke keer iets anders (3-2-1)
Nog niet de super smaak te pakken:



MOINK ballen en Fatty's


Nu nog beter MOINK

Kippen vleugels en geitenkaas met spek:


Gevulde paprika (champignons warenal op , dus niet gebeurt):

BCC met funky chicken kruiden (mijn favoriet tot nu toe):



eind resultaat:

Is wel een tokkie waard of niet????? ;D
Daarnaast veel standaard werk.
Rolobanaan, karbonades, slavinken, frikandellen, kipfile, biefstuk, garnalen, annanas, enz enz.
Te vaak niet gebeurd
Nu net begonnen met een buikspek project:

Staat nu in de pekel.
Dit waren mijn eerste drie maanden op een echte BBQ.
Hiervoor alleen uit het stopcontact wezen knoeien.
Gedlukkig heb ik het licht/kolen gezien.
bedankt voor het kijken