Beef en Steak

Hoe groot zijn bruikbare stukken houtskool

Nu snap ik het alweer. Jij wil grote kolen verkopen.
Succes ermee, ik heb ook 25 jaar lang houtskool verkocht.
Ik ben gestopt door de social media specialisten.
Daar kon ik niet tegen winnen :oops:
Ik geef mijn mening, dus hoe ík erover denk. Een ander mag gerust een andere mening hebben. Laten we dat graag zo houden; er is al genoeg ellende in de wereld, toch?

En ben je geïnteresseerd in een wat grovere sortering dan heb ik dat tijdelijk op voorraad inderdaad.
Maar, dat doe ik erbij, dus zéker geen core business hoor ;-)
 
Drang naar de grootste brokken heb ik zéker niet, maar te fijn materiaal beperkt de luchtstroom waardoor deze (naar mijn eigen ervaring) veel minder goed te regelen is.

Dit is wat ik vaker hoor, maar ik heb die ervaring helemaal niet.
Ik kan gewoon het laatste restje van een zak kolen (incl. gruis) in mn kolenmand gooien, alles wat er in blijft hangen is mooi meegenomen. Alle gruis die er doorheen valt, belandt in de asbak.
Vervolgens merk ik geen verschil dat hij minder te regelen is. Hooguit dat hij heter wordt en sneller opgebrand is als ik kleine kooltjes gebruik tijdens een pizzasessie.

Maar goed, wat je zegt ieder zijn voorkeur ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan