Zullen we een Barbecue workshop volgen zeiden ze op het werk. Natuurlijk zei ik. Leuk.
Waar dan vroegen ze vervolgens? Nou ik ken er wel een zei ik. Ik bestel daar ook altijd mn vlees en ben daar heel erg tevreden over.
En een geweldig leuke workshop was het. Erg leuk voor de beginnende Q'er vooral waar de basis besproken werd en alles direct geproefd kon worden. Zelf heb ik er niet veel geleerd maar daarom was ik er ook niet. Maar wel iets geproefd. De picanha OMG......
Normaliter maak ik daar altijd beef jerkey van. Maar nu werd het slow & sear klaargemaakt onder mn neus. En de sear gebeurde op een geweldige braai die er prachtig uitzag vanwege de patina.
Ge?nspireerd ben ik vandaag meteen zelf aan de slag gegaan met de picanha die ik na de workshop mee had genomen.
Een beetje zout op de fat cap. 150 graden indirect tot een kern van 50 graden. Daarna even boven de kolen "affakkelen".
In 1 woord geweldig wat hebben we lekker gegeten. On the side hadden we zoete aardappelen en groene asperges beide natuurlijk ook van de Q. Er is nog een klein stukje van de picanha over, dat gaat morgen op een pistolet met wat barbequesaus. Ik kan niet wachten.
Al met al een workshop om aan te bevelen.
O en als je tijdens de workshop de pitmaster de site vaak genoeg laat noemen dan krijgt ie een biertje
Wordt ie blij van
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Waar dan vroegen ze vervolgens? Nou ik ken er wel een zei ik. Ik bestel daar ook altijd mn vlees en ben daar heel erg tevreden over.
En een geweldig leuke workshop was het. Erg leuk voor de beginnende Q'er vooral waar de basis besproken werd en alles direct geproefd kon worden. Zelf heb ik er niet veel geleerd maar daarom was ik er ook niet. Maar wel iets geproefd. De picanha OMG......
Normaliter maak ik daar altijd beef jerkey van. Maar nu werd het slow & sear klaargemaakt onder mn neus. En de sear gebeurde op een geweldige braai die er prachtig uitzag vanwege de patina.
Ge?nspireerd ben ik vandaag meteen zelf aan de slag gegaan met de picanha die ik na de workshop mee had genomen.
Een beetje zout op de fat cap. 150 graden indirect tot een kern van 50 graden. Daarna even boven de kolen "affakkelen".
In 1 woord geweldig wat hebben we lekker gegeten. On the side hadden we zoete aardappelen en groene asperges beide natuurlijk ook van de Q. Er is nog een klein stukje van de picanha over, dat gaat morgen op een pistolet met wat barbequesaus. Ik kan niet wachten.
Al met al een workshop om aan te bevelen.
O en als je tijdens de workshop de pitmaster de site vaak genoeg laat noemen dan krijgt ie een biertje
Wordt ie blij van
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk