- Berichten
- 113
Pas weer een paar weken in het prachtige Portugal geweest en diverse keren gebarbecued natuurlijk.
Nu valt het me op dat hier de complete rauwe spareribs op de bbq geknald worden. Geen voorkoken, geen inpakken, geen uren op lage temperatuur.. Nee gewoon knallen met die hap, tussendoor menig maal met de marinadekwast erover en uiteindelijk is t superlekker! T zijn geen botermalse ribs, maar met een bite en dat vindt ik prima.
Nu wil ik dit binnenkort ook eens op de Kamado gaan proberen. Iemand dit ooit vaker op z’n kamado gedaan?
Nu valt het me op dat hier de complete rauwe spareribs op de bbq geknald worden. Geen voorkoken, geen inpakken, geen uren op lage temperatuur.. Nee gewoon knallen met die hap, tussendoor menig maal met de marinadekwast erover en uiteindelijk is t superlekker! T zijn geen botermalse ribs, maar met een bite en dat vindt ik prima.
Nu wil ik dit binnenkort ook eens op de Kamado gaan proberen. Iemand dit ooit vaker op z’n kamado gedaan?