- Berichten
- 836
Voorbereidingen getroffen om morgen pulled pork te gaan maken volgens wedstrijd recept van Noskos
Is de snake lang en dik genoeg zo ?
En kan ik hier ook droge appelsnippers op leggen voor de rooksmaak ?
En...we zijn los
Na 4,5 de 74gr aangetikt ingesmeerd met de glaze op naar de volgende 2 uur
Twee uurtjes in glaze gezeten
Niet helemaal de donkere bark als gehoopt maar nu in gepakt en wacht op de 88 gr
En daar is de 88 gr uitgepakt en weer in gepakt voor een uurtje rust
De geur is fenomenaal !!
Is de snake lang en dik genoeg zo ?
En kan ik hier ook droge appelsnippers op leggen voor de rooksmaak ?
En...we zijn los
Na 4,5 de 74gr aangetikt ingesmeerd met de glaze op naar de volgende 2 uur
Twee uurtjes in glaze gezeten
Niet helemaal de donkere bark als gehoopt maar nu in gepakt en wacht op de 88 gr
En daar is de 88 gr uitgepakt en weer in gepakt voor een uurtje rust
De geur is fenomenaal !!