Beef en Steak

Heyde Hoeve oefenribje

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.239
Aankomend weekend zijn we met Beterwordthetniet-BBQ in Waldfeucht-Haaren op EUregio BBQ Fest, dus afgelopen zaterdag nog maar weer eens oefenen..... :P

De buikrib voor het trimmen:


En er na:


Waarom mosterd gebruiken, als je Sea Side Smokers sauce binnen handbereik hebt?


Rubje erop:


En op het rooster:


Even vergeten foto's te maken... :D:
Award winning sauce erop en nog even terug


Niet heel erg ontevreden....


 
Ziet er goed uit! Dat gaat vast goedkomen!
 
Vervelend, dat testen  :D
 
Dat ziet er heerlijk uit, vooral de saus. :D
 
Daar wil je zo je tanden in zetten! Ziet er top uit zeg.

Waar haal je de saus en rub vandaan?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Ziet er weer uit als een top rib Ceriel. Succes van het weekend.
 
Cor zei:
Daar wil je zo je tanden in zetten! Ziet er top uit zeg.

Waar haal je de saus en rub vandaan?
De rub is een eigen mengsel en de saus is te koop op wedstrijden waar de Sea Side Smokers aan meedoen.
Ik neem aankomend weekend zelf ook een paar potten mee naar EUregio , Dennis, Frits en Mike zijn het weekend er na te vinden in Den Haag
 
Bedankt dat wordt dan Den Haag is goed te rijden vanuit Wassenaar


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Kom ik van het weekend ff proeven Ceriel  :D
 
Ceriel zei:
Boldeagle zei:
Kom ik van het weekend ff proeven Ceriel  :D
Ik doe ze in zo'n styrofoam box op een bedje van krulsla  ;)

ok, en de gebruikelijke 10 euro er weer onder ....toch ?  :D
 
Ziet er erg smakelijk uit zeg! Merk je veel verschil tussen en rib van een Heyde Hoeve varken of een "normaal" varken?
 
Dat lijkt me echt waanzinnig lekker bij bier!
 
Dat ziet er goed uit!

Er gaat best flink wat vanaf met het trimmen, gaan de stukken die je er afgesneden hebt de vriezer in, de gehakt molen of de grijze bak?
 
Jaakke zei:
Dat ziet er goed uit!

Er gaat best flink wat vanaf met het trimmen, gaan de stukken die je er afgesneden hebt de vriezer in, de gehakt molen of de grijze bak?
Daarom doe ik het trimmen het liefst thuis, dan kan het direct de vriezer in om er later worst van te breien  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan