Beef en Steak

Het was er weer tijd voor!

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
242
De Q heeft echt te lang stil gestaan!
Met een lekker zonnetje heb ik hem vandaag schoongemaakt en even opgestookt om alles wat ongewenst was weg te branden 😉

Maar als ie dan toch heet is…
Dus de koelkast, vriezer en voorraad in gedoken en al met al is het een lekker maaltje geworden.
Gevulde portobello’s vooraf, flatbread met mergburgers en tot slot appel/kersen crumble.

Ik zeg; dat smaakte naar meer, voor mij is het seizoen is geopend 😜😄

IMG_4720.jpeg


IMG_4723.jpeg


IMG_4722.jpeg


IMG_4724.jpeg
 
Gelukkig zit het weer de komende tijd mee, kunnen we weer vaker genieten van dit soort heerlijke plaatjes.
 
Lekker hoor..
Hoe heb je die crumbel gemaakt?
Ik had nog een potje kersen staan. Die met een klein deel van het nat gemengd met een klein gesneden appel en wat kaneel.

De crumble maak ik altijd van dit recept:
(Wat overigens met rabarber en aardbei ook een aanrader is!)
 
Welkom terug uit je Winterslaap, Sabientje!
 
Lekker zeg! Ondanks dat zo'n flatbread een hype is, zijn ze toch erg lekker en kun je ze overal voor gebruiken!
 
Lekker zeg! Ondanks dat zo'n flatbread een hype is, zijn ze toch erg lekker en kun je ze overal voor gebruiken!
Helemaal mee eens! Het was meer dat ik ter plekke war bij elkaar wilde scharrelen dus dan maar flatbread 🙃
 
Terug
Bovenaan Onderaan