Beef en Steak

Het varkentje aan het spit (full story inclusief foto's)

  • Onderwerp starter Onderwerp starter HermanTwente
  • Startdatum Startdatum
Wat ik begrepen heb zelfde prijs/kwaliteit verhouding als jan. Ben wel benieuwd naar jouw bevindingen.

Verder mooi avontuur zo hoor😁
 
Prachtig project ! Resultaat mag er zijn. Gefeliciteerd!
 
chckstrk zei:
Mooi hoor!

Waarom doe je er nog vulling in? Ik zie dat voor het eerst. Kun je zo meer smaak toevoegen, of zorg je voor gelijkmatigere garing?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ik heb het gevuld om extra smaak toe te voegen, maar ook om te voorkomen dat ribbetjes niet te vroeg klaar zijn. Een speenvarken heeft nog niet zoveel spek op zijn ribben, de dikte daar was ongeveer 2 ? 3 cm dus als dat zo  lang boven het vuur gehangen had dan was er niks van over gebleven.
 
Jan ken ik niet :)
maar ik heb wel op jullie evenement bij wapen van Beckum erg leuke inspiraties opgedaan waar we afgelopen zomer van genoten hebben.
 
Ahh die ken ik wel.
Maar wist niet dat die ook "groot" vlees leverde
 
Ik kom er regelmatig. Ze zijn wat minder bbq-minded als Jan, maar kunnen veel zo ter plekke snijden, of als je even mailtje voor je klaar leggen.
Krijg er ook goed advies over worst, denken altijd wel mee over vetverhoudingen enzo.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ziet er super uit! Mooi verslag!
 
Schitterend!
 
Terug
Bovenaan Onderaan