BasBQ
Beef en Steak

Het is herfst. Warmen aan het vuur.

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.643
Nu de herfst volop bezig is, met lekkere zomeravond temperaturen, verzamelen alle inwoners van het grote hamburgerbos zich rondom het warme bbq vuur.

- Homemade hamburgers met ontijtspek
- Gegrilde tomaat
- Met pesto arrabbiata gevulde champignons (recept wil ik uiteraard delen)
Aangevuld met konijnenvoer en pickled red unions

IMG_6314.jpg


IMG_6315.jpg
IMG_6318.jpg
IMG_6319.jpg
IMG_6321.jpg
IMG_6325.JPG
 
Lekker eten daar in het hamburgerbos. 😋😋
 
Ik woon ook in het hamburgerbos, waar is mijn burger! ;)
Dat ziet er goed uit.
 
Dat ziet er gezellig uit. Die champignons lijken me heerlijk. Kom maar door met dat recept.
 
@Bram , @diesel4666

Nodig (4 personen)
8 grote kastanje champignons

3 el groene pesto of pesto arrabiata
4 el geraspte kaas (parmezaan)
1 gehakte sjalot
peper en zout
3 el pijnboompitten
gehakte tuinkruiden (naar smaak)
olijfolie

Q op pakweg 200 C. Indirect voor 15 minuten.
Champi’s wassen, drogen, van steeltje ontdoen en voorzichtig met mesje en lepeltje uithollen.
Pijnboompitten roosteren.
Gedeelte van de steeltjes (30%) fijnhakken en aanbakken met de gehakte sjalot in pannetje met olie
Pesto mengen met gefruite sjalot en gehakte steeltjes, 30% vd kaas en de pijnboompitten
Champi’s vullen met dit mengel. Daarna kaas erover en indirect op de Q.
Beetje mee spelen.
 
@Bram , @diesel4666

Nodig (4 personen)
8 grote kastanje champignons

3 el groene pesto of pesto arrabiata
4 el geraspte kaas (parmezaan)
1 gehakte sjalot
peper en zout
3 el pijnboompitten
gehakte tuinkruiden (naar smaak)
olijfolie

Q op pakweg 200 C. Indirect voor 15 minuten.
Champi’s wassen, drogen, van steeltje ontdoen en voorzichtig met mesje en lepeltje uithollen.
Pijnboompitten roosteren.
Gedeelte van de steeltjes (30%) fijnhakken en aanbakken met de gehakte sjalot in pannetje met olie
Pesto mengen met gefruite sjalot en gehakte steeltjes, 30% vd kaas en de pijnboompitten
Champi’s vullen met dit mengel. Daarna kaas erover en indirect op de Q.
Beetje mee spelen.

TNX Peer. Heb hem in m’n digitaal receptenboekje staan
 
Heerlijke maaltijd Peter, een hamburger is altijd lekker zeker met gegrilde tomaat erop maar dat schijfje komkommer mag er van mij vanaf 😉

Bedankt voor het delen van het recept van de champies, dat gaan we ook een keertje proberen, alleen zonder pijnboompitten i.v.m. allergie maar die zijn goed te vervangen door pistache nootjes of walnoten 😃
 
Terug
Bovenaan Onderaan