3e batch dit jaar ca. 30 kg livar buikspek gepekeld met zout, suiker en maple sirop.
7 dagen in de gesealde vacu?m zakken. Daarna 24 uur drogen in tot droogkast gemodificeerde koelkast. Niet vacu?m getrokken alleen geseald! Ziplocks sluiten vaak niet goed af door zout en suiker in de seal en dan wordt het een zooitje in de koelkast. Volgende week meer.
We roken alleen voor familie, kennissen en vrienden, per keer kunnen we 18 kg spek roken in de Bradley smoker.
Zijn er ook forumleden met een Bradley smoker?
7 dagen in de gesealde vacu?m zakken. Daarna 24 uur drogen in tot droogkast gemodificeerde koelkast. Niet vacu?m getrokken alleen geseald! Ziplocks sluiten vaak niet goed af door zout en suiker in de seal en dan wordt het een zooitje in de koelkast. Volgende week meer.




We roken alleen voor familie, kennissen en vrienden, per keer kunnen we 18 kg spek roken in de Bradley smoker.
Zijn er ook forumleden met een Bradley smoker?