- Berichten
- 1.649
Vandaag hertensucade, Hasselback aardappel ?n spruitjes van de bbq. Natuurlijk met een heerlijk glas wijn (Corbieres uit de Languedoc).
Hertensucade gekocht bij de Makro (nog geen 9 euro voor 460 gr), wel "even" de zeen verwijderen. Aardappel ingesneden, 5 minuten gekookt (opgezet met koud water) en ruim een uur op de Q. Spruitjes schoon gemaakt, 3 tenen knoflook stukjes rode peper en wat liquid smoke toegevoegd. Olie, peper en zout erbij. Kokend water erop en 6 minuten op hoog vuur op de bbq. Daarna afgieten en op de hoogste stand afgrillen. Idem met de 2 stukken hertensucade. (Max 2 min per kant). Dit was echt ongelofelijk lekker

Spruitjes met knoflookm rode peper, zout en peper

6 minuten koken

Zeen uit de sukade gehaald

Het eind resultaat, sukade nog mooi ros?, spruitjes met een lekkere bite. Heeeeeeerlijk
Hertensucade gekocht bij de Makro (nog geen 9 euro voor 460 gr), wel "even" de zeen verwijderen. Aardappel ingesneden, 5 minuten gekookt (opgezet met koud water) en ruim een uur op de Q. Spruitjes schoon gemaakt, 3 tenen knoflook stukjes rode peper en wat liquid smoke toegevoegd. Olie, peper en zout erbij. Kokend water erop en 6 minuten op hoog vuur op de bbq. Daarna afgieten en op de hoogste stand afgrillen. Idem met de 2 stukken hertensucade. (Max 2 min per kant). Dit was echt ongelofelijk lekker

Spruitjes met knoflookm rode peper, zout en peper

6 minuten koken

Zeen uit de sukade gehaald

Het eind resultaat, sukade nog mooi ros?, spruitjes met een lekkere bite. Heeeeeeerlijk