Eerste kerstdag en uiteraard moest het eitje aan. Ik had me zinnen gezet op een stukje wild. Hertenrack van me mancave en cranberry saus recept van dit forum gesnoept en met veel zin gestart. In de ochtend nog wat stress hoe laat ik zou starten met voorbereiden maar dankzij de shout box van dit prachtige forum prima geholpen. Hertenrack van wat vlies ontdaan en bijgesneden. In een mengsel van honing mosterd gekwast. De cranberrysaus en stoofpeertjes ook al klaargemaakt in de middag. Kortom alles onder controle. Green egg na het voorgerecht aangestoken naar 200 graden daarna conveggtor erin en terugbrengen rond de 150 graden. Hertenrack op 50 graden kerntemperatuur in de Meater + en na het bereiken kort afgefakkeld op het directe vuur. Ik moet zeggen alles verliep voorspoedig en enorm blij met het resultaat. Moet nog leren hoe het mooi te presenteren maar kon het niet laten wat foto’s van het resultaat te tonen ;-)
Laatst bewerkt: