- Berichten
- 261
Hallo,
gisteren op mijn verjaardag op de UDS (12) Spareribs gemaakt.
De eerste drie uur in het wel bekende IKEA-rekje op 95 gr
Het tweede deel in de folie met appelsap gestapeld op 110 gr
het derde deel nog ff in het rekje
maar toen ze uit de folie kwamen waren ze nog wat stug en vielen ze niet makkelijk van het bot af. Ze waren taai.
drie weken geleden met 4 ribs in de UDS wel
Hoe kan dit ??
ligt het aan de temp of de hoeveelheid of het stapelen in de folie(per stuk ingepakt)
Ik snap het niet en ik krijg de temp in de UDS slecht geregeld, alle kranen open en maar 95gr ?
Help
Gr RJ
gisteren op mijn verjaardag op de UDS (12) Spareribs gemaakt.
De eerste drie uur in het wel bekende IKEA-rekje op 95 gr
Het tweede deel in de folie met appelsap gestapeld op 110 gr
het derde deel nog ff in het rekje
maar toen ze uit de folie kwamen waren ze nog wat stug en vielen ze niet makkelijk van het bot af. Ze waren taai.
drie weken geleden met 4 ribs in de UDS wel
Hoe kan dit ??
ligt het aan de temp of de hoeveelheid of het stapelen in de folie(per stuk ingepakt)
Ik snap het niet en ik krijg de temp in de UDS slecht geregeld, alle kranen open en maar 95gr ?
Help
Gr RJ