- Berichten
- 221
Bij de groothandel een stuk buikspek gehaald (reeds gepost) en een hele sukade. Slager gaf aan dat je daar ook mooi beef burned ends van kon maken maar als op het forum dat je hem ook kon splitsen en als steak af kon grillen.
Nou dat splitsen viel toch tegen.. Het opzoeken van die dikke zeen en die volgen zodat er 2 grote lappen vlees overbleven is niet gelukt.
Kwam uit op wat dunnere losse stukken en voor mn gevoel naar verhouding veel " bouillon vlees
. )
Aardappeltjes in het mandje aan het spit en 45 laten draaien. Daarna de broccoli op het rooster gevolgd door sukade steaks op gietijzeren rooster.
Dat ging schoon op! Iedereen enthousiast en leuk om te maken.
<< Wat ik zelf nog lastig vind is dat als je het vlees laat rusten het qua mondgevoel toch wel veel afkoelt.. Ik wil ook niet te hoeven blazen
maar voelt toch een beetje koud aan.>> Iemand een suggestie hoe dit te ondervangen?
Al met al een succes!
2023 lekker begonnen als zeg ik het zelf
Nou dat splitsen viel toch tegen.. Het opzoeken van die dikke zeen en die volgen zodat er 2 grote lappen vlees overbleven is niet gelukt.
Kwam uit op wat dunnere losse stukken en voor mn gevoel naar verhouding veel " bouillon vlees

Aardappeltjes in het mandje aan het spit en 45 laten draaien. Daarna de broccoli op het rooster gevolgd door sukade steaks op gietijzeren rooster.
Dat ging schoon op! Iedereen enthousiast en leuk om te maken.
<< Wat ik zelf nog lastig vind is dat als je het vlees laat rusten het qua mondgevoel toch wel veel afkoelt.. Ik wil ook niet te hoeven blazen

Al met al een succes!
2023 lekker begonnen als zeg ik het zelf
