Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heb het zelf wel eens gemaakt, echter barstten ze bij mij wel snel open. (waarschijnlijk te hoge temperatuur toegepast)
Misschien heb ik nog wel ergens een plaatje.
Twee intvissen.
Barbeque naar 200 graden voorverwarmen.
Na het schoonmaken heb je tentakels de vleugels en de en het lijf van de inktvis.
Ik heb de tentakels in wat olijfolie gebakken in een pannetje en afgeblust met een glas rode wijn.
De tentakels kun je gelijk opeten.
De vleugels heb ik 5 minuutjes gekookt in het restant rode wijn in het pannetje.
Verder heb ik een boterham, een handje peterselie, een chalotje en een handje verse basilicum fijn gemalen in
de foodprocessor, De vleugeltjes grof gehakt, en toegevoegd aan de foodprocessor.
Een klein beetje vloeistof van de wijn toevoegen. Als het wat is afgekoeld een half ei aan de massa toegevoegd.
De inkvislijfjes gevuld met de massa en daarna met een sateprikker dichtgemaakt.
Vervolgens heb ik een braadslee voorverwarmt in mijn barbecue met wat arachideolie.
De inkvis vervolgens gebraden in de barbecue.
De smaken zijn erg krachtig, als je daar van houdt is het leuk.
Als het niet je voorkeur heeft, zou ik deze overslaan.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.