BasBQ
Beef en Steak

heeeerlijk vers vissie :D :D

 
 

mike visser

Vuurmaker
Berichten
80
Deze morgen lekker op tijd er uit gekomen, en samen met een goede maat(en bijbehorend jacht) de westerschelde opgeweest , op "jacht" naar vis :)

er stond stevig meer wind als afgegeven, met als gevolg redelijke golven, lekker klutsen dus.

na een paar uurtjes vissen in totaal 2 wijtingen, 2 scharren, 1 flinke bot en een mooie gul(jonge kabeljauw) gevangen.

Die laatste gelijk maar op het menu gezet voor vandaag , en uiteraard op de Q klaargemaakt.

kabeljauw schoongemaakt,vinnetjes enzo eraf, inkepingen gemaakt , en gevuld met citroen, dille , knoflook, en over het geheel nog royaal peper en zout gestrooid.

Q voorverwarmd op n slordige 120 -140 graden, en het vissie op een klein uurtje indirekt gegaard tot een kern van 60 graden.

elke 15 minuten de vis  bestreken met knoflookroomboter

vissie samen gegeten met een gepoft aardje met kruidenboter, en een restje tzatziki.

Yummiiieee  :D :D :D











thx 4 watching :)
 
Hmmmmm
kijk dat is t nou.
uit t water hup op t vuur.
Leuke foto's ook.
Lekker hoor, wel al een beetje uitgeklutst
 
zo hoort het, eerst zelf je vis vangen en dan ook nog zelf bereiden en opeten  :)
 
Dat is pas verse vis. Lekker hoor!
 
Wat is die vis verwend zeg :)
 
mooi gedaan, kan geen verswinkel aan tippen.
 
Lekker vers visje. Ziet er goed uit.
 
Helemaal TOP , alleen jammer dat ik er niets van geproefd heb  ;)
 
Veel verser krijg je ze niet! Ziet er lekker uit :)
 
Heerlijk zeebeesie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan