Beef en Steak

haxe uit de vriezer

  • Onderwerp starter Onderwerp starter AV
  • Startdatum Startdatum
Ow, sorry, er kwam nog wat achteraan :) Ik reageerde op je antwoord over de haxe op een broodje :D
 
:D ik heb ook geen geduld eh.

maar klopt, deze was iets aan de droge kant.
wat ik gegrild uit duitsland haal is op de zwoerd na behoorlijk gaar en los.
en is zeker ook smakelijk op brood
 
AV zei:
deze was iets aan de droge kant.

Misschien de volgende keer de hips aan een stuk houden.
Je moet dan wel langer van te voren kruiden maar de vleesdelen blijven gesloten en dan wordt het minder droog.
 
zou zo maar kunnen bert.
maar ik kreeg de delen zo geleverd.

ik denk zelf te lang hoge temperatuur.

net wat delen opgewarmd.
en zie ik toch weer  fn een mooi rookrandje.
DSCF0814_zpsfe2c8433.jpg


had m een half uurtje met gesloten deksel laten sudderen.
de smaak is echt  prima ,een milde rooksmaak wat mn voorkeur hebt.
en  de voorbehandeling was ook okee denk ik.
 
Als ik het zo zie zijn het veel botjes en een boel vet.
Maar ik kan het mis hebben natuurlijk, ben ook maar mens.
Tenminste.......
 
Ik vind het er verrassend goed uitzien ! (had toch een bepaalde verwachting)
 
Terug
Bovenaan Onderaan