BasBQ
Beef en Steak

Hamburgers

 

Brab22

Kooltjesharker
Berichten
105
Vandaag eens hamburgers gemaakt. Helaas de foto's niet gemaakt.

Ik had de slager gevraagd om gehakt met een verhouding van 80/20 vet. Normaal ben ik nogal van kruiden en specerijen. maar ik heb mij inhouden en hamburgers van 170 gram gemaakt met de Weber hamburgerpers. Laten koelen in de koelkast en vlak voor serveren gebruiken. Voor het grillen met zout en peper bewerkt. Op de searplate direct hitte gelegd. Op de eerste kant 2 minuten en de andere kant ingesmeerd met dijon mosterd. Dan gedraaid 1,5 minuut op de ander zijde. Deze zijde ook insmeren met mosterd. Nog een keer flippen en de kaas erop en nog 1,5 minuut. Ik had al bacon gebakken en uien met balsamicoazijn en bruine basterdsuiker gebakken.  Dit met een goed broodje en wat saus naar eigen voorkeur.

Hert was heerlijk.
 
Niet gebeurd. Jammer...
 
Terug
Bovenaan Onderaan