- Berichten
- 36
Gister weer eens hamburgers gebakken op het gietijzeren rooster, na een periode voornamelijk hamburgers op de speksteen gebakken te hebben. En heel vervelend (want: onderhoud gietijzer kost meer tijd ), het lijkt alsof die van het gietijzeren rooster een betere smaak krijgen… halen jullie ook betere resultaten op gietijzer?
	
		
			
		
		
	
				
			
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 ). Wel geeft een bakplaat weer een betere malaird reactie (de korst) wat weer een andere smaak geeft. Die heb je dan namelijk op je hele stuk vlees of burger waar je dit bij je rooster alleen op de grilstreepjes hebt.
). Wel geeft een bakplaat weer een betere malaird reactie (de korst) wat weer een andere smaak geeft. Die heb je dan namelijk op je hele stuk vlees of burger waar je dit bij je rooster alleen op de grilstreepjes hebt.