BasBQ
Beef en Steak

Hamburgers met Gyroskruiden & Groente

 
 

Bobvt78

Kooltjesharker
Berichten
196
Weer eens ouderwets tijd voor hamburgers!
Was al weer een tijdje geleden.
Dit keer niet op brood, maar als vlees bij de normale maaltijd.

Ingredi?ntenlijst

500 gram HOH gehakt (ongeveer 350-400 gebruikt, rest bewaard)
Half zakje gyroskruiden
1 ei
1 eetlepel smokey BBQ kruiden
1 gesnipperd sjalotje
2 gesnipperde reuzenchampginons
3 gesnipperde snoeptomaatjes
Texas Seasoning Rub (tijdens grillen)
Alles rustig gemengd en 2 grote en 2 kleine burgers (voor de kinders) van gemaakt
Groente-ratatouille met kruiden/knoflook/peper seasoning erbij (zie fotootje)

IMG_20150809_WA0014.jpg


Bereidingswijze

De OTP indirect geladen met houtskool/briketten (80/20) en in het midden een lekbak
Indirect gegrild, voor zover het lukte, was wat druk op de Q met een grote bak ratatouille.
Volgende keer doe ik dat in 2 kleine bakjes (links en rechts direct)
Actiefoto's;

20150809_174933.jpg


20150809_174942.jpg


Resultaat
Erg lekker, maar beh??rlijk pittig! Ik denk door de gyroskruiden. Vond het zelf wel OK, maar kinders toch iets minder.
Leermomentje maar weer. Volgende keer iets minder enthousiast met de gyroskruiden.
Die doe ik er normaal ook niet in, maar ik had even niets anders, en je probeert eens wat ;)
 
Gyroskruiden maak je toch gewoon zelf. Kun je ook bepalen wat erin gaat
 
noskos zei:
Gyroskruiden maak je toch gewoon zelf. Kun je ook bepalen wat erin gaat

Goede volgende stap inderdaad  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan