Beef en Steak

Hamburger experiment: cheddar filled home made burger

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.148
Eerste keer zelf gehakt gedraaid van riblap, soepvlees en bacon (totaal 1kg vlees)
Daarna gemengd met geraspte ui,  1 teentje knoflook, 3 EL rub, 2 EL worchestersauce en 3 EL bbq sauce.
Na het mengen verdeeld in 7 gelijke ballen. Hiervan, met de Weber hamburger pers, 3 normale burgers gemaakt en 2 dubbele gevuld met geraspte cheddar.
De laatste direct op de WGA gegrilld.

opus7mq.jpg


e0BDOGu.jpg

zfVSWvE.jpg


PpzLm3j.jpg


cxDam15.jpg


qAjtTxW.jpg


LbVIsRk.jpg


reQEB9N.jpg
 
Ik lust ze wel maar dan zonder de cheddar ;)
 
vooruit, ik lust er ook wel 1 of 2 of ....  ;)
 
Wauw! Ook zo stoer, dat zelf gehakt maken!
Ziet er echt top uit Ceriel!
 
Jammer dat je geen foto hebt van een doorgesneden gevulde burger. Maar ik had mijn tanden in je burger willen zetten. Dat dan weer wel. 
 
Das eentop idee, een "inside" cheeseburger of bestaat een dergelijke naam al. Anyway op de todo ermee
 
Ceriel zei:
Dominique zei:
Jammer dat je geen foto hebt van een doorgesneden gevulde burger. Maar ik had mijn tanden in je burger willen zetten. Dat dan weer wel.
Your wish is my command...

huZCQXm.jpg

OOOO, dat blief ik! Ook om 8.28 in de ochtend!
Ik heb uit Amerika een pers meegenomen om hamburgers te kunnen vullen, ik bedenk me dus net, dat om de kaas te laten smelten, je de burger dus wel door en door moet bakken.... Dat word dan halfom gehakt gebruiken.
 
Experiment gelukt!! :D
 
Zo! Die lust ome Jeroen ook wel!!!
 
Dominique +1
Het zal zeker gesmaakt hebben!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan