Hallo,
Graag stel ik me even voor: ik ben Koen. Best nieuw in het bbq'en. Hiervoor al wel wat vlees gegrilld maar eigenlijk niet echt weten waar ik mee bezig was... Wat vaak resulteerde in niet gare kippetjes en te gare hamburgers. Noskos beginnen volgen op youtube, en hierdoor veel interesse gekregen in bbq'en. Zelf heb ik een boretti carbone 2.0 gekocht, voorlopig wel tevreden mee voor de simpele zaken die ik nu heb gemaakt (indirect en direct grillen, lange rooksessie nog niet geprobeerd).
Ik hoop hier via het forum wat bij te leren en een betere bbq'er te worden.
Grts,
Koen
Graag stel ik me even voor: ik ben Koen. Best nieuw in het bbq'en. Hiervoor al wel wat vlees gegrilld maar eigenlijk niet echt weten waar ik mee bezig was... Wat vaak resulteerde in niet gare kippetjes en te gare hamburgers. Noskos beginnen volgen op youtube, en hierdoor veel interesse gekregen in bbq'en. Zelf heb ik een boretti carbone 2.0 gekocht, voorlopig wel tevreden mee voor de simpele zaken die ik nu heb gemaakt (indirect en direct grillen, lange rooksessie nog niet geprobeerd).
Ik hoop hier via het forum wat bij te leren en een betere bbq'er te worden.
Grts,
Koen