Beef en Steak

Hallo

Koenski

Sprokkelaar
Berichten
48
Hallo,

Graag stel ik me even voor: ik ben Koen. Best nieuw in het bbq'en. Hiervoor al wel wat vlees gegrilld maar eigenlijk niet echt weten waar ik mee bezig was... Wat vaak resulteerde in niet gare kippetjes en te gare hamburgers. Noskos beginnen volgen op youtube, en hierdoor veel interesse gekregen in bbq'en. Zelf heb ik een boretti carbone 2.0 gekocht, voorlopig wel tevreden mee voor de simpele zaken die ik nu heb gemaakt (indirect en direct grillen, lange rooksessie nog niet geprobeerd).

Ik hoop hier via het forum wat bij te leren en een betere bbq'er te worden.

Grts,
Koen
 
Hoi Koen,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Koen! hopelijk ben je niet ziek geworden van die niet gare kippetjes! De boretti carbone 2.0 is een leuk ding!
 
Welkom Koen!
 
Welkom Koen. Studie materiaal voldoende aanwezig op de forum.
 
Welkom Koen

Elk begin is wat lastig vooral lekker proberen en genieten van je probeersels :)

Als je je beetje inleest over bijv bereiding pulled pork en je temperatuur beheersing wat onder de knie hebt kan er niet echt veel fout gaan behalve bijv je folie kapot trekke waar al je lekkere vleessappe in verzameld zitten 😁 dat is vooral zonde maar nog steeds geen ramp.
 
Terug
Bovenaan Onderaan