Hoi allen!
Wellicht beetje vreemde eend in de bijt, maar deze 35-jarige vrouwelijke BBQ-fan stelt zich graag even voor
Vroeger altijd het welbekende ''zo veel mogelijk vlees op de bbq plempen en vreten met z'n allen'', maar de laatste jaren slow cooking, pizza's, roken etc op mijn oude vertrouwde 57cm Weber Master Touch. Pulled Pork wordt mijn volgende uitdaging...
Na 10 jaar begint het toch steeds meer te kriebelen om een Bastard aan te schaffen....maar mijn grote vraag (gezien het bedrag); heeft het echt zoveel meerwaarde? Ga ik positief verrast zijn door deze aanschaf?
Ben vooral benieuwd naar jullie mening?!
In de tussentijd ga ik vooral de sectie recepten eens uitpluizen!
Wellicht beetje vreemde eend in de bijt, maar deze 35-jarige vrouwelijke BBQ-fan stelt zich graag even voor
Vroeger altijd het welbekende ''zo veel mogelijk vlees op de bbq plempen en vreten met z'n allen'', maar de laatste jaren slow cooking, pizza's, roken etc op mijn oude vertrouwde 57cm Weber Master Touch. Pulled Pork wordt mijn volgende uitdaging...
Na 10 jaar begint het toch steeds meer te kriebelen om een Bastard aan te schaffen....maar mijn grote vraag (gezien het bedrag); heeft het echt zoveel meerwaarde? Ga ik positief verrast zijn door deze aanschaf?
Ben vooral benieuwd naar jullie mening?!
In de tussentijd ga ik vooral de sectie recepten eens uitpluizen!