Goedemiddag allen,
Mijn naam is Harmen en ik ben gek op buiten koken. Tot voor kort bereidde ik alles op mijn Weber one touch 47 cm. Short ribs, pulled pork, gerookte zalm, noem maar op. Nu na een jaar of 8 de Weber toch ingeruild voor een Masterbuilt kamado! Daar ben ik momenteel lekker mee aan het experimenteren. En nu hier voor extra tips & tricks!
Stiekem al best veel rondgeneusd op dit forum, maar zonder account is het toch niet zo handig als je met vragen zit.
Groeten!
Mijn naam is Harmen en ik ben gek op buiten koken. Tot voor kort bereidde ik alles op mijn Weber one touch 47 cm. Short ribs, pulled pork, gerookte zalm, noem maar op. Nu na een jaar of 8 de Weber toch ingeruild voor een Masterbuilt kamado! Daar ben ik momenteel lekker mee aan het experimenteren. En nu hier voor extra tips & tricks!
Stiekem al best veel rondgeneusd op dit forum, maar zonder account is het toch niet zo handig als je met vragen zit.
Groeten!