M
Mries
Gast
Hallo,
ik ben Maurice en ben jaren geleden begonnen met wat ik destijds onder bbq verstond, het grillen van oa sat? volgens oma's recept. Een aantal jaren geleden van mij vrouw een 47cm weber kado gekregen waarna ik ben begonnen met mijn eerste low &slow sessies die niet altijd goed gingen. Ik had Veel problemen met het op temperatuur krijgen en houden van de weber, welke gevuld werd met weber long lasting briketten. Briketten gingen niet goed aan, doofden snel, rookten als een gek en lieten een berg gele as achter waar je bang van werd. Pulled pork van 2,3 kilo lag maar liefst 18 uur op de bbq alvorens het gaar was.
Nu ben ik overgestapt op ecobrasa en de weber komt goed op temperatuur en blijft ook op temperatuur. Nu gaat het al een stuk beter maar via dit forum hoop ik de fijne kneepjes te leren zodat al mijn sessies lukken!
Groeten, Maurice
ik ben Maurice en ben jaren geleden begonnen met wat ik destijds onder bbq verstond, het grillen van oa sat? volgens oma's recept. Een aantal jaren geleden van mij vrouw een 47cm weber kado gekregen waarna ik ben begonnen met mijn eerste low &slow sessies die niet altijd goed gingen. Ik had Veel problemen met het op temperatuur krijgen en houden van de weber, welke gevuld werd met weber long lasting briketten. Briketten gingen niet goed aan, doofden snel, rookten als een gek en lieten een berg gele as achter waar je bang van werd. Pulled pork van 2,3 kilo lag maar liefst 18 uur op de bbq alvorens het gaar was.
Nu ben ik overgestapt op ecobrasa en de weber komt goed op temperatuur en blijft ook op temperatuur. Nu gaat het al een stuk beter maar via dit forum hoop ik de fijne kneepjes te leren zodat al mijn sessies lukken!
Groeten, Maurice