BasBQ
Beef en Steak

Hallo leden mag ik mij zelf even voorstellen.

Cookwaus

Tondelzoeker
Berichten
1
Hallo, mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Patrick en ik ben in het dagelijks leven werkzaam als technisch specialist. In mijn vrije tijd kook ik graag.

Mijn vooropleiding is koken en serveren, brood en banket en heb deze opleiding ook afgerond.
Na mijn keuze gemaakt te hebben, ben ik verder gegaan als bakker. Dat was helaas maar van korte duur. Ik kreeg naar mate ik langer in de bakkerij stond steeds meer klachten aan mijn handen.

Na onderzoek bleek ik bakkers eczeem te hebben en moest ik mezelf noodgedwongen omscholen.

Ik ben toen de technisch kant in gegaan en dat doe ik nog steeds met liefde en plezier.

Maar het koken en bakken is toch altijd blijven kriebelen en ik maakte zo af en toe wel eens iets thuis.
Maar toen kwam corona om de hoek kijken en was je meer aan huis gekluisterd. Ik ben me weer in koken en bakken gaan verdiepen en heb de draad hobby matig opgepakt.

En ja dan kan een uitbreiding niet worden voorkomen. Ik kocht een Kamado en een smoker. En ben me meer in de BBQ wereld gaan verdiepen, maar ook in de keuken.

Door veel mensen te volgen op Facebook en Instagram heb ik daar ook veel inspiratie opgedaan en al heel wat gemaakt en uitgeprobeerd maar nog lang niet alles.

Nu geef ik ondertussen ook workshops zowel in de keuken als op de bbq en wil nog verder uitbreiden met een braai te gaan maken. Nu heb ik ook gelijk een vraag. Heeft er iemand in deze bbq genootschap een goede en mooie bouwtekening van een Zuid-Afrikaans braai die ik zou mogen gebruiken. Met vriendelijke groet Patrick Jansen alias op Facebook en insta Cookwaus.

8132376F-E09C-428B-9BD5-4087A22EC24E.jpeg
 
Welkom Patrick!
 
Welkom
 
Welkom Patrick.
Zonde om van zo'n mooie arbeid gedwongen afscheid te moeten nemen.
Gelukkig treffen wij jou (misschien wel daarom) hier en kunnen wij misschien een hoop van je leren.
Welkom!
 
Kruidige intrada. Welkom.
 
Welkom!
Geen tekeningen, maar m.i. een heel mooi voorbeeld:
 
Terug
Bovenaan Onderaan