maxduinhoven
Tondelzoeker
- Berichten
- 13
Hallo allemaal,
Ik ben Max 25 jaar, en ben sinds dit weekend in het bezit van een Weber master touch premium E-5770.
Natuurlijk heb ben ik al wat jaren aan het barbecueën op een simpele weber kettle, maar het werd eens tijd voor het echte werk!
Dit weekend heb ik gelijk geprobeerd spare-ribs low and slow te maken, het is redelijk gelukt!
Door vrienden heb ik de interesse in het low and slow ontdekt, en het roken van vlees.
Dit is voor mij helemaal nieuw, en ik wil hier graag meer over weten en leren
Verder heb ik als hobby fotografie!
Ik ben erg benieuwd naar alle weetjes, tips en tricks van jullie!
Ik ben Max 25 jaar, en ben sinds dit weekend in het bezit van een Weber master touch premium E-5770.
Natuurlijk heb ben ik al wat jaren aan het barbecueën op een simpele weber kettle, maar het werd eens tijd voor het echte werk!
Dit weekend heb ik gelijk geprobeerd spare-ribs low and slow te maken, het is redelijk gelukt!
Door vrienden heb ik de interesse in het low and slow ontdekt, en het roken van vlees.
Dit is voor mij helemaal nieuw, en ik wil hier graag meer over weten en leren
Verder heb ik als hobby fotografie!
Ik ben erg benieuwd naar alle weetjes, tips en tricks van jullie!