BasBQ
Beef en Steak

Hallo daar!

 
 

Odea

Sprokkelaar
Berichten
48
Door een collega van mij die hier ook rondhangt (zou niet weten onder welke naam) afgelopen jaar kennis gemaakt met Low & Slow en na jaren lang geen BBQ te hebben gehad omdat je daar toch alleen maar rommel van af haalt & jezelf vol eet met stokbrood hebben we in de zomer een weber 57cm gekocht.

Inmiddels al wat gerechten verder waaronder de befaamde MOINK balls, Ribs, Short Ribs, Pulled Pork, Burnt Ends (van buikspek) leek het me goed eens te registeren. Ziet er naar uit dat ik, zoals bij vrijwel alle hobby's die ik beoefen ook deze weer veel te snel veel te serieus neem :-D

Hierbij wat 'sfeer' foto's die ik nog kon vinden van wat ribbetjes en het aansteken van de BBQ om 0700 zodat de pulled pork op tijd klaar zou zijn.

9uZUjbf.jpg


2AevjTL.jpg


Bijna vergeten, echte naam; Folkert, getrouwd, twee kleine kinderen. Woonachtig in Maassluis!
 
Van harte welkom!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier!
 
Hoi Folkert,
welkom bij het Genootschap, mooie ribbels.
 
Terug
Bovenaan Onderaan