BasBQ
Beef en Steak

Hallo allen!

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Hoi medeBBQ’ers,

Ik ben Daan (25jr) en heb vorige week mijn eerste kamado gekocht (Bastard Large) en wil mijn skills komende jaren verder uitbereiden. Ik ben nog erg onervaren in de BBQ-wereld en ben hierom op dit forum. Ik heb al handige tips en tricks voorbij zien komen! Verder werk ik fulltime als IC-verpleegkundige in het universitair ziekenhuis in Nijmegen. Mijn meest trotste creatie tot nu toe is een simpele pizza. Dit heb ik eerder namelijk niet kunnen doen op mijn dun-stalen bbq. Ik hoop veel te kunnen leren en ik zal mijn trotse creaties delen:) Mijn volgende project zullen 3-2-1 spareribs zijn.

6999DFDF-C960-4DB7-8344-34E8607CB02F.jpeg


4EEB8BE1-A065-4FF9-980E-50F8E6776328.jpeg
 
Daan welkom bij het Genootschap. Je pizza's zien er goed uit.
 
Hoi Daan, welkom! Pizza's zien er goed uit, succes met het volgende project.
 
Hoi Daan,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom bij het genootschap
Lekker toch zo’n pizza, de rest zien we wel voorbij komen
 
Terug
Bovenaan Onderaan