Tja wat zet je allemaal in een introductie?
Ik ben het laatste jaar begonnen met het maken van worst en met roken (voornamelijk koud roken met de proQ cold smoke generator), en een week geleden heb ik ook maar eens een kettle bbq gekocht. Mijn oude bbq werd toch een beetje te oud.
Ik moet hem nog in elkaar zetten, maar ben een beetje te druk op het moment.
Ik woon in het buitenland en af en toe zal er wel eens een Engels woord in mijn posts opduiken als ik het Nederlandse niet weet of kan herinneren. Bij voorbaat mijn excuses hiervoor.
Ik denk dat een van mijn volgende projecten het maken van rookworst wordt. Zo'n lekkere Gelderse rookworst mis ik toch wel!
Ik ben het laatste jaar begonnen met het maken van worst en met roken (voornamelijk koud roken met de proQ cold smoke generator), en een week geleden heb ik ook maar eens een kettle bbq gekocht. Mijn oude bbq werd toch een beetje te oud.
Ik moet hem nog in elkaar zetten, maar ben een beetje te druk op het moment.
Ik woon in het buitenland en af en toe zal er wel eens een Engels woord in mijn posts opduiken als ik het Nederlandse niet weet of kan herinneren. Bij voorbaat mijn excuses hiervoor.
Ik denk dat een van mijn volgende projecten het maken van rookworst wordt. Zo'n lekkere Gelderse rookworst mis ik toch wel!