Hallo,
ik ben Theo en heb sinds 5 jaar een Kamado. Al snel was de Grill Guru Large te klein en heb ik er een Grill Guru Large XL bij. De meeste gerechten die iedereen al gemaakt heeft heb ik meestal ook al wel gemaakt, voor 2 personen en soms wel voor 15. En dan ook nog vaak heel spontaan wat dan wel vaak geresulteerd in kleine gerechten, maar die zijn zeker niet minder vwb de smaak. Als ik een gerecht maak doe ik dat eerst volgens gevonden recepten maar meestal begint het experimenteren al direct bij de eerste keer.
Wat is mijn beste gerecht? nou, dat is moeilijk te zeggen maar de kippendijencake met onder andere de toevoeging van kaas en een zelf ontwikkelde rub doet het altijd goed bij de hele familie, dus ik maak er nooit 1 maar altijd 2 en soms wel 4. Maar ook de Picanha en de Bavette is echt goed, maar dit is dan ook het makkelijkst om goed te doen en bijna niet te verpesten.
Verder doe ik veel met wild, en dan niet het wild van de poelier maar ik koop het rechtstreeks van een jager en been het dan zelf uit. Dit vlees is dan ook nagenoeg zwart van kleur en hierbij hebben de rug van een haas en zijn achterpoten of de wilde ganzenborst de voorkeur. Het moeilijkste vind ik altijd de wilde duif die al gaar is als het rook ruikt. Een ree slacht ik samen met mijn buurman en delen we de opbrengst evenals de kosten. Gekweekt wild is echt geen wild en het smaakt ook niet naar wild.
Onlangs mijn buitenkeuken afgebouwd en hierin staan nu de Grill Guru Large XL, een kleine 13inch en een kolen BBQ. ik zal er foto van plaatsen zodra ik hier even tijd voor heb.
De buitenkeuken staat onder een overkapping van 7 x 4 meter. Aankomend najaar komt er een nieuwe, geheel volgens de wens van mijn vrouw. De BBQ wordt hier het hele jaar gebruikt en zeker ook met de kerst.
Ik zal proberen actief deel te nemen aan dit forum, maar periodiek ontbreekt mij soms de tijd.
Groeten Theo
ik ben Theo en heb sinds 5 jaar een Kamado. Al snel was de Grill Guru Large te klein en heb ik er een Grill Guru Large XL bij. De meeste gerechten die iedereen al gemaakt heeft heb ik meestal ook al wel gemaakt, voor 2 personen en soms wel voor 15. En dan ook nog vaak heel spontaan wat dan wel vaak geresulteerd in kleine gerechten, maar die zijn zeker niet minder vwb de smaak. Als ik een gerecht maak doe ik dat eerst volgens gevonden recepten maar meestal begint het experimenteren al direct bij de eerste keer.
Wat is mijn beste gerecht? nou, dat is moeilijk te zeggen maar de kippendijencake met onder andere de toevoeging van kaas en een zelf ontwikkelde rub doet het altijd goed bij de hele familie, dus ik maak er nooit 1 maar altijd 2 en soms wel 4. Maar ook de Picanha en de Bavette is echt goed, maar dit is dan ook het makkelijkst om goed te doen en bijna niet te verpesten.
Verder doe ik veel met wild, en dan niet het wild van de poelier maar ik koop het rechtstreeks van een jager en been het dan zelf uit. Dit vlees is dan ook nagenoeg zwart van kleur en hierbij hebben de rug van een haas en zijn achterpoten of de wilde ganzenborst de voorkeur. Het moeilijkste vind ik altijd de wilde duif die al gaar is als het rook ruikt. Een ree slacht ik samen met mijn buurman en delen we de opbrengst evenals de kosten. Gekweekt wild is echt geen wild en het smaakt ook niet naar wild.
Onlangs mijn buitenkeuken afgebouwd en hierin staan nu de Grill Guru Large XL, een kleine 13inch en een kolen BBQ. ik zal er foto van plaatsen zodra ik hier even tijd voor heb.
De buitenkeuken staat onder een overkapping van 7 x 4 meter. Aankomend najaar komt er een nieuwe, geheel volgens de wens van mijn vrouw. De BBQ wordt hier het hele jaar gebruikt en zeker ook met de kerst.
Ik zal proberen actief deel te nemen aan dit forum, maar periodiek ontbreekt mij soms de tijd.
Groeten Theo